Libertatea aduce fericire, acum se intelege de ce nu sunt romanii fericiti?

Circumstanțele sociale care determină bunăstarea fie ea și subiectivă sunt influențate de felul în care toate instituțiile sunt setate și manageriate. Cum se ajunge la livrarea de politici este la fel de important ca ce se livrează. Cum s-a livrat e mai important ca ce s-a livrat. S-a întâmplat într-un azil de bătrâni în UK. Rezidenții erau transferați într-o nouă locație, iar cercetătorii au creat un experiment în care să testeze efectele unei mici schimbări în cum se face mutarea. Erau două etaje de rezidenți în azil, un etaj mai puțin fericit ca altul. Etajul mai puțin fericit a fost ales ca grupul de tratament, iar celălalt de control. Ambele grupuri aveau același buget pentru decorațiile noii locații. Grupul de control a apelat la o firmă profesionistă de decorații interioare, iar grupul de tratament a fost lăsat să colaboreze pentru a își alege noile decorații. Acestă mică schimbare a dus la o utilizarea mai bună a spațiului de locuit cu 50% în grupul care a fost lăsat să aleagă. Etajul care era mai nefericit a devenit brusc acum mai fericit ca celălalt etaj.

Romanii taceau mâlc pentru că la noi încă domnește stalinismului. Ai vorbit, ai fost îndepărtat. Nimic nu s-a schimbat în tabăra comuniștilor. Si referitor la exemplul de mai sus, cam cat de fericiti credeti ca sunt romanii?

De ce nu este Al Qaeda interzisă în UE, dar este interzisă pe toate celelalte continente?

E cumva o situație recomfortantă că i-am făcut pe politicieni să se urască și ei între ei, sau cel putin sa para ca se urasc. Prea mult am fost noi populația în locul lor. Urmatorul pas este sa ii facem pe cei care nu sunt controlati de sekuriki sa realizeze ca sekurikii sunt prea puternici, sa facem populatia sa vada asta de asemenea si sa le restrangem drepturile sekurikilor prin Parlament dupa, asa cum si ei ne-au restrans drepturile noua amaratilor in ultimii 30 de ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s