Ponta sekurikiul

Nu știam că îți place politica. Deși nu sunt de acord cu folosirea iresponsabilă a termenului de asistat social, nu pot să nu remarc că cei 4 milioane de care vorbește Guran sunt larg majoritar votanți PSD. Iar eu sunt anti-ciuma roșie, deși sunt moderat social democrat. Nu cred că mai este nimeni sănătos la cap în țara asta care să mai simpatizeze cu PSD, Firea și tot aparatul de partid monstruos moștenit din vechiul regim. Victor Ponta? Să nu uităm cine este Ponta, soțul Dacianei Sârbu și ginerele mega coruptului Ilie Sârbu.

Așa că nici vouă extremei stângi nu vă pot da dreptate. Putem și vom face politică social democrată în România și fără mizeria numită PSD, PDSR, Pro România sau cum se vor numi facțiunile după scindare. Pentru că scindarea, scindarea s-a întâmplat. Divide et impera, dușmanul este mort. Social democrația adevărată fără populism va triumfa.

Apropo de creșterea salariului minim, ultimul argument al „social democraților” votanți PSD cum e Claudiu Crăciun și toată gașca lui de la fostul Demos (deși nu toți de acolo au votat PSD): creșterea salariului minim duce la creșterea șomajului în rândul tinerilor pentru că sunt primii dați afară de companiile al căror cost cu salariile crește. Ați auzit de vreo măsură propusă de pontiști care să contracareze acest efect nedorit al unui lucru necesar? Dar dăm toți din gură alimentând polarizarea, fără pic de informare în prealabil.

Încă din 2018 eu știam că nu îl voi mai vota pe Iohannis. Nu știam la acel moment dacă va fi Cioloș sau altcineva spre care mă voi îndrepta. De la PSD era exclus. Din fericire, nu m-am mai îndreptat spre nimeni și am devenit protestatar fervent anti-clasa politică actuală, iar în definiția asta includ usr și partidul lui Cioloș. Cred că motivul principal pentru care am renunțat la Iohannis și PNL a fost referendumul pentru căsătoria între persoane de același sex. Sekurikii din usr și partidul lui Cioloș să ne lase.. Sekurikii de la Cotroceni să ne lase. Pensiile speciale anulate. Nimic mai puțin!

Oare pro-muscalii nu își dau seama că putem întoarce foaia și vom folosi împotriva lor aceleași mijloace meschine cum ar fi fake news pe care le folosesc ei acum împotriva noastră?

Dacă mâine ar fi alegeri, PSD nu ar intra în Parlament. Asta credeam la sfârșitul anului 2018. Între timp, nu știm dacă se adeverește sau nu, dar se pare că nu. PSD este în acest moment cu 15 procente mai mult decât merită, iar majoritatea voturilor vin din partea neo-comuniștilor dependenți de stat și neo-sekurikii și clienții statului. Adică neo-oligarhii feudali și clienții lor, conservatori și foști social democrați, fii de activiști comuniști și de sekuriki.

În acest moment, pesediștii sau conservatorii, pentru că sunt identici, sunt noii cocalari bombardieri ai României. Mai sunt câteva cazuri în PNL, dar acolo este mizeria celor ce și-au negat de mult colaborarea cu regimul comunist, adică un fel de lup care și-a schimbat blana.

PSD le-a ucis viitorul tinerilor fără pile, deci deștepți și cei cu adevărat competenți din România. Creșterea salariului minim înseamnă creșterea șomajului în rândul tinerilor deștepți pentru că sunt primii care sunt dați afară de companiile ale căror cost cu salariile crește.

Acum cu criza, cei tineri din cei care au fost dați afară știu cui să îi mulțumească. PSD a crezut că făcea bine, dar defapt v-a îngropat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s