YouTube e un coșmar cu reclame

YouTube a devenit un coșmar, singurul loc care mă diferenția de generația părinților mei și de-al lor televizor, a fost invadat de reclame idioate.

Am cu cinci ani mai mult de școală decât managerul meu. Cum să pot să am încredere în toate deciziile lui?

Acum 200 de ani, dacă aveai o căruță dinaia mai șmecheră cu patru cai, te deplasai mai repede ca acum cu trenul în România.

România e pe ultimul loc din Uniunea europeană la cheltuieli pentru cultură. Jumătate din populația României suferă, la propriu. Dar toată lumea stă pe YouTube și ascultă toți inculții cum rag.

În ceea ce privește percepția locuitorilor despre corupția propriei țări, suntem în top 3-ul Europei. Jumătate din copiii din România trăiesc în sărăcie. Abandonul școlar a crescut cu 1 punct procentual. Doar 30% din românii cu vârste peste 16 ani spun că au fost la un eveniment sportiv sau cultural în ultimul an. România e penultima țară în ceea ce privește ponderea cheltuielilor pentru cercetare și dezvoltare în PIB. Dintre toate instituțiile, românii au cea mai mare încredere în pompieri: 83%. Doar 25% spun că au încredere în guvern.

Prioritatea nr. 1 pentru 2020 este minimalizarea fraudei electorale din România. Semnele fraudei din Ungaria. Cu site căzut. Cu cele 100 de mașini de poliție pe autostradă în seara alegerilor. Cu numărătoarea confuză de pe site-ul autorității electorale. Cu cozile imense de la câteva centre de votare și decizia confuză a autorităților. Cu întârzierea cu multe ore a anunțului prezenței finale. Și toate culminate cu că să vezi rezultatul la limită dar perfect pentru Orban, majoritatea de două treimi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s